Allt och lite till hos MarineOnline.se

I sökandet efter båttillbehör märker man snart att det är väl värt att ta ett besök hos MarineOnline.se. Inte får man endast produkter av hög kvalitet, men leverans är ingenting som Marine Online anser ska ta lång tid. Redan nästa dag – förutsatt att beställningen utfördes under en vardag – har 90 % av alla beställningar skickats. Självfallet är det här någonting som ger ett plus i kanten. Genom sitt breda sortiment och goda service vill de försäkra sig om att kunden blir nöjd och får de bästa produkterna möjligt. Inte nog med att deras produkter och service är bra, man får leveransen 2-5 dagar efter att man beställde den. Dessutom är frakten gratis om man beställer varor för över 1 000 kronor.

 

Vad är MarineOnline?

fishing-boat-1070011_960_720

Om du är på jakt efter tillbehör relaterade till allt som har med båtar att göra bör du verkligen ta en titt på Marineonline.se. Företaget startades i Danmark år 2010 men har sedan dess kommit långa vägar och öppnade sin svenska hemsida år 2012. De har därför flera år av expertis och vill mer än gärna hjälpa dig att få de marinprodukter som du eftersöker. För tillfället har de så mycket som 8 000 olika varunummer i sin shop, men 5 000 till kan tas fram vid behov. Med sitt breda sortiment till rimliga priser samt den goda servicen som medföljer när man handlar hos MarineOnline är det en självklarhet att de sätter kundens välmående i centrum.

 

MarineOnline är en webshop som man kan lita på. De är nämligen certifierade genom rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Vad menas då med detta? Jo, när det kommer till säker och trygg handel måste webshoppen ha vissa förutsättningar och gå med på ett antal villkor för att shoppen ska bli certifierad som en trygg plats att handla. Man behöver för den här anledningen inte vara rädd att MarineOnline inte följer lagstiftningen.

 

Om man har några frågor och funderingar eller tips och önskemål kan man alltid dra iväg ett e-mail till MarineOnline. Dessa e-mail kan skrivas på antingen svenska, finska eller engelska. Om du föredrar att tala över telefon har MarineOnline även ett nummer som man kan ringa och därmed ställa sina frågor på så sätt. Om du sedan lägger en beställning före lunchtid skickas den samma dag. MarineOnline anser att man alltid ska bemötas med en positiv attityd, ha tillgång till professionell service och kunna leverera varorna snabbt. Du kan därför känna dig trygg när du gör ett köp hos MarineOnline.se.

 

Produkter som erbjuds i sortimentet

 

För att göra det enklare att finna den specifika produkten som man vill ha så har MarineOnline delat upp dem i olika kategorier beroende på användningsområden. Nedan ska vi tala lite mer om några av de olika kategorierna som man kan finna hos MarineOnline.se.

 

  • Säkerhetsutrustning. Såsom namnet antyder finns här produkter som skyddar en mot skador och andra hemskheter. Det är av yttersta vikt att man exempelvis tar hjälp av livbojar, livlinor, brandsläckare och räddningsvästar om man ska ge sig ut på havet. Det är alltid en god idé att vara förbered.
  • Rigg och däckutrustning. Allting som har med rigg och däck att göra såsom ankartillbehör, fendrar och roder. Kanske letar du efter vinschar, tillbehör till däck eller varför inte ankarspel? Detta och mycket mer finner du på MarineOnline.se.
  • Elektriskt. Under kategorin elektriskt finner du elutrustning som du kan tänkas behöva på din båt. Belysning, mätare, kablar, ledningar och mycket mer. Det kan alltid vara bra att ha en extra ficklampa eller strålkastare med sig för att vara förberedd på allt. Det finns flera olika kategorier att finna hos MarineOnline.se, men dessa är i alla fall en liten del av det stora sortimentet som de erbjuder.