Framhäv din sanna skönhet med Nars

Alla kvinnor är unika och vackra på sitt eget sätt. Med hjälp av professionell hudvård och makeup kan man ta sin skönhet ett steg längre.

Det finns mängder av fantastiska märken och produkter på marknaden. Nars är ett företag som erbjuder en mängd olika skönhetsprodukter av hög kvalitet. Nars concealer, Nars foundation, Nars ögonskugga och Nars läppstift är bara några få ur Nars otroligt stora och spännande sortiment.

 

Vad är Nars?

Nars Cosmetics grundades av franske makeupartisten och fotografen François Nars. Nars ville ge kvinnor en möjlighet att kunna visa sin inre skönhet även på utsidan.

I dag tillverkar Nars massvis av älskade skönhetsprodukter över hela världen.

Concealer

Nars concealer hjälper dig att dölja imperfektioner och defekter i din hud. Det kan vara till exempel mörka ringar under ögonen, eller olika typer av rodnader. Tack vare ljusdiffussionsteknologi får din hud ett renare och fräschare intryck. Nars concealer finns i många olika nyanser, så du kan räkna med att det finns en som passar just dig och din hud.

Nars concealer känns mjuk, lätt och lyxig. De är inte bara bra på att dölja imperfektioner. Den återfuktar och vårdar din hud. De är fria från parabener, syntetiska parfymer och alkohol. Det ger helt enkelt en fräschare känsla, samtidigt som det är bättre och mer hälsosamt för din hud.

Foundation för alla hudtyper

En riktigt bra foundation är grunden till en lyckad makeup. Utan en bra foundation är det svårt att få till den där perfekta looken. Nars foundation täcker jämt och fint, utan att kännas tjockt och klumpigt som många andra foundations. De jämnar ut din hudton, samtidigt som de återfuktar din hud. Eftersom den är så lätt, kan din hud andas utan problem.

Nars foundations, liksom Nars concealer, kan fås i många olika nyanser.

Rouge

Om du vill ge din makeup ett extra lyft, kan du applicera Nars rouge. Rougen framhäver din hudton och gör att din hud ser riktigt levande och frisk ut. En bra rouge kan verkligen vara pricken över i när det kommer till en elegant och sexig look.

Framhäv dina ögon

Om du letar efter en riktigt bra mascara eller eyeliner, behöver du inte leta längre. Nars har allt du behöver för att kunna framhäva dina ögon.

Nars mascara ger längd och volym till dina fransar, vilket ger dig en het och sensuell look. De finns i flera olika färger och nyanser. Det finns en mascara för varje look.

Alla Nars eyeliners har en supertunn spets, vilket gör det lättare att få till tunna och precisa linjer. Pennorna är rika på färgstarka pigment och täcker därför bättre än många billigare eyeliners av lägre kvalitet.

 

Fler fantastiska skönhetsprodukter

Nars tillverkar inte bara concealers foundations och rouge. De tillverkar massor av andra bra och professionella skönhetsprodukter. I sortimentet hittar du bland annat mascara, highlightingpuder, borstar och massvis av andra makeuptillbehör.

Har du aldrig testat någon av Nars produkter? Klicka här för att upptäcka deras stora och varierade sortiment.