Gubbies – för alla ens klätterbehov

Klättring kan både ses som en mycket ansträngande aktivitet och en riktigt rolig sysselsättning. Det finns en viss känsla av frihet som man inte kan få någon annanstans, och då har vi inte ens börjat tala om det förträffliga träningspasset som klättring lätt kan omvandlas till. Vare sig man ska upp och klättra längs höga berg eller helt enkelt skapa en egen vägg med klättergrepp är det en sak som är säker: man är i behov av de rätta redskapen. Frågan är dock vart man ska vända sig för att få tillgång till dessa behövda redskap.

 

Satsa på Gubbies

 

För de som är spända inför att köpa sin blivande klätterutrustning får man inte undgå att besöka Gubbies.se. Detta är en fantastisk webbutik som har allt man kan tänka sig när det gäller klättergrepp, kläder och liknande klätterutrustning. Deras breda utbud består av mycket högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Innan man bestämmer sig för vilka verktyg man ska införskaffa är det en god idé att välja ut några ordentliga skor. Man kommer ingenvart om man enbart klättrar i sina strumpor eller sina gamla fallfärdiga skor. Nejdå, här gäller det att man har en fantastisk uppsättning av klätterskor. Lyckligtvis finns även dessa i Gubbies utbud, där man kan förvänta sig skor som kostar alltifrån 399 kr till över 1 200 kr. När allt kommer till kritan beror prisskillnaden på hur avancerade man vill att ens skor ska vara och hur bra greppet är under fötterna. Skorna ska sitta åt tajt, men de får aldrig vara obekväma. Det är inte heller sällan som klättrare tar beslutet att använda sig av skor med kardborreband. Skälet till detta är att de enklare kan knäppas på och av utan att man behöver ha skosnörena i vägen.

 

Klättergrepp som imponerar

 

Nu har man funnit klätterutrustning i form av skor, men det finns fortfarande jobb kvar att göra. Om man inte tänkte klättra upp för ett berg utan istället nöjer sig med en vägg kan det vara värt att köpa ett eller annat klättergrepp. Kvaliteten på dessa kan variera ganska stort beroende på var man väljer att köpa sina klättergrepp. Hos vissa leverantörer är de av så låg kvalitet att det inte finns någon friktion som håller en uppe. Tack vare Gubbies produkter kan man vara säker på att man alltid får varor i högsta kvalitet gjorda av de rätta materialen. Oavsett om man letar efter klättergrepp för vuxna eller barn finns det någonting som passar alla.

 

När det kommer till färger slipper man sannerligen att oroa sig – urvalet är nämligen enormt! Det finns så många som 13 olika färger att välja mellan när man köper sina klättergrepp, och några av dessa är röd, blå, gul, lila, grön, rosa, vit, svart, orange och mycket mer därtill.