Gummimattor – nytt underlag för arbetsplatsen eller kontoret

Är du på jakt efter ett nytt underlag för arbetsplatsen eller kontoret? Då har du hittat rätt. Med ett stort utbud av gummimattor kan vi erbjuda dig olika alternativ bland följande områden:

  • Ergonomiska mattor
  • Halksäkring
  • Rampmattor
  • Stabila mattor
  • Vibrationsmattor

Ergonomiska mattor

Har du en arbetsplats med anställda som står stilla mycket på samma plats? Med rätt matta kan du göra underverk för deras välmående. Gummimattor som avlastar ben och rygg får helt enkelt kroppen att hålla längre. En smart investering för hälsosamma och välmående arbetare. Glada arbetare jobbar mer effektivt och bygger dessutom en positiv arbetskultur som utstrålas mot kunder och andra intressenter. Visa att du bryr dig om dina anställda och köp gummimattor till golven i din industri.

Halksäkring

Halksäkrade gummimattor används bland annat i simhallar och andra våta miljöer som hamnar och färjor. Gör dina äldre besökare en tjänst och minska deras rädsla för att halka.

Rampmattor

Dessa gummimattor används särskilt vid djurtransporter för att säkerställa att din exempelvis häst inte halkar på väg in i sin transport. Se till att ha en gummimatta som säkert sitter på rampen för att skydda din häst eller andra djur. Dessa typer av djurtransporter kan redan bjuda på tillräckligt med problem som det är.

Stabila mattor
Dessa mattor är det självklara valet av underlag i stallet där du håller dina djur. Detta gäller svin, kor och hästar. Med extremt hållbart gummi som är skonsamt för djurens hovar och klövar kan du dessutom effektivt tvätta i stallet.

Mattorna går även bra att använda i exempelvis trailers för hästar.

Vibrationsmattor

Industriella maskiner och även hushållsmaskiner kan skapa starka vibrationer och oljud vid användning. Med hjälp av vibrationsdämpande och stötdämpande gummimattor kan du effektivt reducera dessa störande moment med det vibrationsabsorberande gummit. Dessa gummimattor finns i olika hårdhetsgrader och storlekar för att kunna passa det formatet och material som precis du behöver.

Varför gummi?

Gummi så som vi känner till materialet idag har funnits sedan 1800-talet. Tack vare denna uppfinning finns idag slitstarka och tåliga lösningar i mjuka och flexibla material. Samtidigt som det är stötdämpande och passar för att täta ytor och mellanrum så har det en slitstyrka som till och med transporterar bilar hundratals kilometer. Med olika behandlingsmetoder anpassas gummi efter dess syfte. Vi kan garantera en lång hållbarhet och hög kvalitet på alla våra produkter i gummi. Gummimattor passar att lägga på alla golv för att snabbt förbättra underlaget för de som tar sig fram.