Husdjur hör hemma i dagens horoskop

Alla är vi djur, både hundar, katter och människor. Därför är det inte konstigt att våra husdjur även påverkas av de olika stjärntecknen i dagens horoskop. Med tanke på att våra husdjur inte tänker och ter sig på samma sätt som oss ser deras stjärntecken lite annorlunda ut, eller i alla fall informationen kring de olika stjärntecknen. Nedan ska vi gå igenom hur hundar som är födda in i olika stjärntecken ter sig.

Hundens horoskop

 • Väduren: En hund som har stjärntecknet vädur är väldigt utåtriktad och pigg. De vill gärna ha sin plats längst fram i flocken. Att upptäcka nya platser är någonting som de älskar. Många jakthundar är födda i just detta tecken, och inte är det konstigt. Om vädurshunden känner sig ignorerad eller hungrig kan den dock bli väldigt arg och frustrerad.

 • Oxen: Detta stjärntecken i dagens horoskop tyder på en hund som är snäll, lojal och väldigt villig att lära sig nya saker. På grund av detta är den duktig på att arbete exempelvis som ledhund, men även som familjehund runt mindre barn. Oxen är snäll, lugn och blir inte lätt arg. Om för mycket förändring i livet sker kan den här hunden dock bli frustrerad. Oxen är ganska lat och älskar mat, så se upp så att hunden inte går upp allt för mycket i vikt.
 • Tvillingarna: Dessa hundar älskar att ständigt vara i rörelse. De vill konstant att någonting nytt händer och lär sig nya kommandon väldigt fort. Det här stjärntecknet i dagens horoskop har inga problem med djur eller andra i familjen.
 • Kräftan: Det här tecknet i dagens horoskop är ganska tillbakadragen och blyg. Den bör därför bo i en familj som är relativt lugn och säker. Den har mycket kärlek att ge, men är rädd av att vara ensam hemma för länge.

 • Lejonet: Den här hunden är väldigt glad och aktiv, och en väldigt trevlig hund att möta. Oavsett ålder är de lekfulla och utåt. Det här stjärntecknet i dagens horoskop lägger stor vikt på att beskydda sin familj.
 • Jungfrun: Den här hunden lever för att hjälpa andra. De arbetar hårt och älskar varje sekund av det. De lär sig enkelt nya kommandon och är duktiga som brukshundar. De vill alltid ha en lugn plats att vila på.
 • Vågen: Den här hunden har lätt att manipulera andra med sina söta ögon. Självklart har den mycket kärlek att ge, och älskar såväl barn som vuxna. Vågen älskar fina prylar, men är inte glad över att bli lämnad ensam.
 • Skorpionen: Den här hunden brinner stark för sina känslor, vare sig det är att älska eller hata någon. Den glömmer aldrig någonting ont som gjorts mot den, men inte heller de positiva upplevelserna. Skorpionen är väldigt trofast och snäll.
 • Skytten: Nästa tecken i dagens horoskop är väldigt glada och ännu mer lekfulla. Den skäller ganska mycket och vill alltid att någonting nytt ska hända. Ju fler personer runtomkring desto bättre.
 • Stenbocken: Den här hunden är blyg och det kan ta en stund innan de värmer upp till en. De är dock fantastiskt lojala när man väl känner dem.
 • Vattumannen: En mycket sällskaplig och snabbförstående hund.
 • Fiskarna: En hund som är väldigt uppmärksam på ens känslor och alltid vill finnas där för en.