Låt inte urininkontinens stoppa dig

Det är inte helt ovanligt att vissa män lider av urininkontinens, och i nuläget är det hela 5 % av män över 20 års ålder som regelbundet råkar ut för dessa olyckor. Givetvis kan det kännas pinsamt om detta skulle ske under arbetstid, när man är på besök hos någon eller när man är ute för att träffa vänner. I en perfekt värld vill man inte att någon utomstående ska få syn på ens problem, och man vill heller gärna inte förstöra de byxor som man har på sig med urin. Nu är det dock läge att pusta ut, då inkontinenshjälpmedel för män har blivit en verklighet.

 

Köp det rätta skyddet

Genom att ta en tur över till webbshopen Dry & Cool finner man inkontinensskydd för män i form av byxor som absorberar urin ifall en olycka skulle vara framme. Dessa inkontinensbyxor är i själva verket underkläder som man enkelt och smidigt kan ha på sig under sina byxor utan att de syns. Det låter ibland oroväckande när man talar om underkläder som kan absorbera så mycket som 100 ml vätska med tanke på att de då borde vara väldigt stora och klumpiga… eller?

 

Till mångas häpnad ser Dry & Cool’s inkontinensunderkläder ut precis som vanliga underkläder, och det finns därför ingen risk att någon kommer att märka att man bär underkläderna. Urinkontinens hos män är givetvis svårt att leva med, men underkläderna hos Dry & Cool kan verkligen tillåta en att pusta ut. Genom att bära inkontinensunderkläder behöver man aldrig mer tvinga sig själv att stanna i hemmet på grund av att man är rädd för att råka urinera utan att ha någon kontroll över det.

 

De olika underkläderna

 

När man tvättar ens underkläder är det fullt möjligt att gå enda upp till 60 grader utan att de slits ut eller skadas på annat sätt. På grund av inlägget kan det därefter ta lite längre tid för underkläderna att torka än man vanligtvis är van vid, men man kan stoppa in dem i torktumlaren om det är ett måste.

 

Inkontinensunderkläderna kommer i tre olika färger beroende på individuellt behov. Det finns den vita versionen som kan användas när man exempelvis har på sig vita byxor samt att det finns två gråa versioner med olika mönster. Det är dock inte enbart färger som man bör lägga ner lite extra tid på att välja, utan det är självfallet även av yttersta vikt att passformen är perfekt. Just därför erbjuder Dry & Cool sju olika storlekar så att man kan anpassa underkläderna efter hur man själv ser ut. Vid varje produkt finns det en storleksguide som hjälper en på vägen till att finna de perfekt åtsittande underkläderna.

 

Dry & Cool har ett flertal olika betalningsmetoder som man kan välja mellan, och det är även lätt som en plätt att kontakta dem via deras e-post eller telefonnummer. Man har alltså ingen tid att förlora – hitta de underkläder som passar dig som handen i handsken redan nu!