Vinkylar för allas vinbehov

Alla kan vi uppskatta ett utsökt vin runt middagsbordet, men för att bevara sitt vin på bästa sätt är man i behov av ett förvaringsutrymme där justeringar kan göras för att nå den perfekta temperaturen. En vinkyl kan komma i många färger, storlekar och utseenden, men om man eftersöker det mer moderna och stilfulla är det sannerligen värt att ta en tur över till https://www.wineandbarrels.se/category/vinkyl-2/ och uppleva det enorma utbudet av fantastiska produkter. Här handlar det inte enbart om vinkylar, utan dessutom om en lång rad andra användningsbara ting som kommer att förbättra vinupplevelsen för alla involverade.

 

Vad är Wine And Barrels?

 

Wine And Barrels till där för att uppfylla alla ens vinbehov och se till så att man har den rätta platsen att förvara sitt vin på. Det kan vara tal om vinkylar, vinställ och vintunnor, men deras sortiment tar inte slut där. Vad vore vin utan ett exklusivt vinglas som man dessutom kan införskaffa hos Wine and Barrels. Vinöppnare, tillbehör, rengörginsmaterial- Man kan till och med hitta möbler som vinerna kan placeras på i form av bord och pallar.

 

Hur började det?

Det var redan 2008 då som Jakob Dau såg till att grunda det älskvärda Wine And Barrels. Han hade varit på färd runt i Europa där han var på jakt efter vinfatsleverantörer för att piffa till den vingård som han ägde ute på Langeland. Två destinationer som visade sig fruktbara var just Ungern och Frankrike där han fann vackra handgjorda vinfat som följde traditionerna av de äldre hantverkarna. Vinfat ansågs dock inte vara nog då det självklart är viktigt att kunden får ett stort antal valmöjligheter i sin jakt på vinrelaterade produkter. Det började därför även säljas vinhyllor samt handgjorda möbler, och nu kan man även se vinkylskåp i utbudet. Numera kan man finna i princip allt som man behöver till sitt vin hos Wine And Barrels.

 

Mannen bakom Wine And Barrels

 

Vi har talat lite lätt om grundaren av Wine And Barrels, men vem är egentligen Jakob Dau? Herr Dau är en dansk man vars intresse för vin har lett till framställning av denne dryck under de senaste 25 åren. Det började med fruktviner men rörde sig senare mot druvor istället. Den tidigare nämnda vingården på Langeland är hem till många vinrankor som ser till så att intresset kan fortsätta att blomma. Att Wine And Barrels skulle grundas var därför enbart en tidsfråga och tack vare den långa erfarenhet som Jakob Dau har mottagit kan man lita skarpt på att han vet vad han gör.

 

Det är självfallet av yttersta vikt att produkterna bibehåller hög kvalitet och att ingenting går obemärkt. Just därför håller Jakob Dau ett vakande öga på både varumottagningen och hur allting ser ut innan varorna skickas vidare. Ibland tar han till och med en tur till leverantörerna för att försäkra sig om att kvaliteten på plats är så hög som möjligt.

 

Kontakt

 

Om man har några frågor eller funderingar ska man självfallet inte tveka att ta kontakt med Wine And Barrels. Deras långa erfarenhet och expertis av vinframställning kommer väl tillhands för att svara på alla frågor kring deras vinrelaterade produkter. För att ställa frågor kan man alltid ringa dem under deras öppettider 08:00 – 16:30 på vardagar. Butiken som ligger belägen i Danmark har följande öppettider:

  • Måndag, tisdag, onsdag och fredag – från 10.00 till 17.30.
  • Torsdag – från 10.00 till 20.00.
  • Lördag – från 10.00 till 14.00.

 

Tack vare de generösa öppettiderna ska det inte vara några problem att få den hjälp som man eftersöker och de perfekta produkterna som faller alla vinentusiaster i smaken.